Kall meg Dramaqueen

Kall meg Dramaqueen

ja, du hørte faktisk rett... Huff, jeg liker virkelig ikke å være så dramaqueen fordi jeg ikke liker drama i det hele tatt. Så jeg veit ikke om noen andre kallenavn for meg selv som beskriver meg bedre enn nemlig dette. Fordi jeg liker ikke når kjæresten min foreksempel liker bildene til en annen jente også begynner du selv å ikke like jenta heller, eller når du ser hjerter fra en annen jente eller kjæresten din (sier ikke at kjæresten min gjør det, men dere vet følelsen) Nei, det er ikke det at jeg ikke stoler på han fordi det gjør jeg. Så du kan vel enkelt si at jeg blir fort sjalu. Jeg liker ikke å krangle med han, det er så kjipt... Trur dere at jeg trenger hjelp? overreagerer jeg? Jeg føler at det er noe galt med meg fordi de fleste bruker ikke å reagere sånn og jeg er så opphengt i hva alle de andre gjør for å bli akseptert som kul, uten å tenke på hva jeg selv vil og sånn er det desverre for mange andre også. Det er trist.

(sorry at jeg ikke har vært så mye aktiv her, skal skjerpe meg) ♥
 

 

2 kommentarer

lol

06.04.2016 kl.15:14

Det kan jo vær bestevenninner til kjæresten din. Da kan de jo send hjerter til hverandre. Spesiellt når de har kjent hverandre flere år.

AnonymJente

07.04.2016 kl.00:03

Hei, helt normalt å ha det sånn vil ikke si dete r NOE galt me deg!! Jeg skjønner jævli godt hva du mener! Ok, vet dette er ikke så lett å hør på/skjønne, men noen sender jo hjerter som mens som venner/bestevenner, sånn som meg, jeg sender hjerter til alle, uansett om jeg liker han eller om vi er venner og til og med bare bekjente, så det er også normalt. Å om han liker bilde til en annen jente trenger ikke ha noen betydning heller. Men er ikke noe galt med deg eller hvordan du tenker!

Skriv en ny kommentar

randomchristina

randomchristina

16, Tromsø

Christina Hevroy Eriksen

Kategorier

Arkiv

hits