Ord og Action

Ord og Action

"Du er så svak, Christina. Kan du ikke bare fatte at han ikke vil ha deg, men vil heller ha bestevenninna di? Og hvorfor kryper du alltid tilbake til de som såret deg?" 
-
"Jeg beklager, du har helt rett. Jeg vet at hun er mye finere enn meg, jeg likte bare idéen, men hvorfor ba du henne om å holde en "hemmelig samtale" med bare deg og henne. (men heldigvis så er det koselige med bestevenninner at vi forteller alt sammen til hverandre) Og jeg klarer nesten alltid å gå tilbake til de som såret meg, ja, fordi noen av de var faktisk snille, selvom de sårer og jeg likte personlighetene deres"
-
Alle mennesker gjør feil, men av og til må du selv klare å bestemme om du gidder å ha de videre med i livet ditt. (Og ikke minst om de fortjener det) Men, så har du da av og til vært for hard mot enkelte personer også, som f.eks mot en Ex, en venn, en bestevenn, en bekjent... Så da tenker du vel på det gale h*n gjorde mot deg? Hva med det positive også? Ja, som personligheten til personen, oppførselen, osv, sånn at alt ikke bare blir basert på den lille dumme handlingen som gjorde at dere nå ikke vil ha kontakten. (men, såklart hvis den personen har gjort alt for mye dumt da dere hengte ilag, hmm.. La oss si at h*n har vært sånn i kanskje 5/8 måneder. Såklart, da klarer vi alle å regne ut det lille regnestykket med at den personen er bare dårlig. 

Noen ganger så kan også voksne "mistolke" noen ord av vennene dine og slikt, og erstatte det med hvordan denne personen er og oppfører seg. Da er det jo godt at i det minste du vet at vennen din er god fordi du kjenner h*n så godt at du har sett alle sidene av personen, men det har dessverre ikke de voksne. Vennene dine og foreldrene dine henger vanligvis ikke sammen som dere gjør og så derfor kan det lede til enkelte kranglinger om dumme misforståelser. Og husk å vær sterk. Alltid. Ikke beklag deg for mye for da viser du automatisk litt svakhet. Ingen skal bestemme for deg om hvordan du skal leve livet ditt, men foreldre må også inkluderes litt da. Oja, og husk at vi alle har mange forskjellige masker vi bruker (om hvordan du oppfører deg hos dine bestevenner, venner, naboer, foreldre, lærere...) så, tenk litt på det også

 (for å være ærlig så var jeg heldig på dette bildet xD hair on point også den highliten, haha)

(Få kjøpt lebestift her og genser)

Én kommentar

lisarorvik

22.08.2016 kl.00:07

Kjempe fint bilde av deg :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

randomchristina

randomchristina

16, Tromsø

Christina Hevroy Eriksen

Kategorier

Arkiv

hits